defersite

Call Of Duty Advanced Warfare Ön İnceleme!

codawheader
Sledgehammer tarafından geliştirilen Call Of Duty Advanced Warfare’ıCod ghosts‘dan daha çok bekliyor olacağım. 2054 yılında geçen bu muazzam oyunun ön incelemesini yaptık! oyunu, videoları izleyerek verilen bilgileri en ince ayrıntısına kadar inceledik ve yorumladık.
Hemen Ön incelemeye başlayalım!

 Oyun Hikayesi

10330520_700329690028758_7712115674594597657_n
Kevin Spacey tarafından kurulan, muhteşem bir proje olan Atlas Corporation isimli özel asker eğitme şirketi üzerinde yoğunlaşmış. 2054 yılında geçecek olan oyundaki bütün devletler savaş için ümidini Atlas’a bağlamış. Askeri gücün ve savunmanın tamamen çöktüğü bir dünyayı bize sunacak olan Advanced Warfare’ın 2054 yılında geçmesi nedeniyle zırhlar’dasilahlarda bir hayli gelişmiş, yani teknoloji neredeyse dorukta olmuş olacak.

Ana Karakterimiz

12
Oyun’da ki ana karakterimiz için henüz kesin bir bilgi verilmedi. Ama elimizde iki karakter var. Birincisi Cod 2014 için yayınlanan ilk görselde’ki siyahi karakter, ikincisi ise video’da çok sık rastladığımız yukarıda gördüğünüz karakter.

Power Armor Zırhı

0011_1Exo
Oyunda bu giysi çok işimize yarayacak gibi. Hatta neredeyse her zaman onla görevleri tamamlayacağız. Bu giysi, bize bir çok avantaj sağlıyor. En güzel örnekleri, Maksimum GÜÇ, Maksimum Gizlilik ve Maksimum Zırh. (Crysis…)

Hoverbike

0004_8Bikes
Hoverbike‘lar sayesinde, istediğimiz yere kolayca ve hızlı bir şekilde ulaşabileceğiz. Bu aracın hızı ise, yerden yüksekte olması yere sürtünmesini daha az etkiliyor. Böylece itici motorlar kendini gösteriyor. Maksimum HIZ! 

Spidertank

0001_10SpiderTank
Bu tank türü Oyunda’ki düşmanlarımızdan. Örümcek yapısı ile çevreye terör estiren bu teknoloji harikası örümcek şeklindeki ayaklarını düz konuma getirip gerçek bir tank şeklini alabiliyor. Bakalım bu rakibi nasıl halt edeceğiz…
Kevin Spacey
0000_11Spacey
Oyunun hikayesinde’ki bize emirleri veren, düşmanın stratejisi gibi bilgileri bize aktaran tehlikeli bir politikacı Kevin Spacey Atlas Corporation’un da kurucu ve yöneticisi. oyun’da ki en önemli karakter sahiplerinden biri. Ama belli’mi olur, bizi kandırabilir’de.Sonuçta bu Call Of Duty!

Yapışkan Eldivenler

0010_2Wall
Bu eldivenler sayesinde, duvarlara,tavanlara kolayca tırmanabiliriz.Uzun lafın kısası, örümcek adamın, örümcek ağını atamayan hali.Yalnız bu eldivenler giysiye’mi, yoksa giysiden ayrı bir parça mı onu oyunu oynayınca öğreneceğiz.  

Mech Suit

0009_3MechSuit
Bu’da, Power Armor Zırhı türlerinden. Bu giysiyi görünce aklınıza Titanfall gelebilir, hatta geldi bile. Bu zırh ile oyunda gücümüze güç, düşmanlarımıza ise korku salacağız!
 Analiz Bombası
0007_5IRGrenade
Bu bomba sayesinde, görünmez olabilecek,karanlıkta saklanan ve duvarın arkasın‘da ki düşmanları kolayca analiz edebileceğiz.Bul, nişan al ve yok et!

Taşınabilir Kalkan Duvar

0005_7DeployCover
Ekiple beraber olduğumuz savaşlarda, yanımızda taşıyabileceğimiz kalkan duvarı sayesinde hem kolay siper yeri, hem’de düşmanların güçlü mermilerinden hasar alma olasılığımız azalır.

Uçan Araçlardan VTOL

9
Daha önce black ops 2′de gördüğümüz VTOL uçan araçları,  Advanced Warfare ‘de yine göreceğiz. Fakat bu sefer, daha hızlı ve daha çok özellik barındıracak bir şekilde. Yayınlanan tanıtım videosun’da VTOL aracımızda bir çok silah eklentisi ve görünmezliközelliğinin olduğunu görüyoruz. Ayrıca bu VTOL araçlarına bu seride daha çok karşılaşacağız. Belli mi olur, belki bizde kullanırız…
Light Net
3
Oyunda’ki Light Net adlı bir lazer sistemi sayesinde zaman olarak gece görevlerinde çok işimize yarayacak. Light Net’in tam olarak ne işe yaradığını henüz bilmiyoruz, fakat bize göre bu sistem sayesinde hem zifiri karanlıkta önümüzü, düşman yerini saptamak içinde bir avantaj olabilir.
Uçan Bir Cisim Drones 
4
Drones‘lar sayesinde, hem ıssız bölgelerde uçan bir kamera, hem’de küçük bir hava desteği. VTOL‘a benzer yapısı ayrıca’da küçük boyutta olması, onu hem hızlı, hem’de atik yapıyor. Uzaktan kontrol edilen Drones‘lar hem bizim, hem’de düşmanların elinde bulunacak.
Tek Bir Tuş İle Tankı Yok Etme!
6
Elimizde öyle bir bomba var ki… Patlama gücü bir tankı yok edebilecek güçte. Bombanın ismi, şekli ve şeması henüz belli olmasa’daetkisini görebiliyoruz. Ayrıca patlatma kumandası giysimiz’deki bilgisayar’da. Bir nevi güçlendirilmiş C4
Aksiyon Dolu Sıcak Savaş!
8
Call Of Duty Advanced Warfare’de sürekli olarak sıcak savaş içinde olacağız. Yani oyunda gizli görevlerden çok aksiyon dolu, durmaksızın süren savaşlar olacak.
Düşmanlarımız
10
Oyunda’ki düşmanlarımız’da bizim gibi bir hayli güçlü olacak. Onlarında özel bir giysisiteknolojileri ve güçleri var. Tabii onların yapay zeka, bizim ise yapay olmayan, doğal,saf ve kendine özgü… Bizim zekamız olacak işte. 

Oyunun Çıkış Tarihi
Oyun, 4 Kasım‘da PCPS3PS4Xbox 360 ve Xbox One için çıkacak. Oyunun çıkmasına nereden baksak daha 7 Ay var. Bekleriz biz, değil mi 
Bu yazı bana ait olarak ilk extraoyuncu.com'da yayımlanmıştır. 

Admin

I'm just a beginner blogger who tried to learn things related to coding which always appears in front of the eye


EmoticonEmoticon