defersite

1.000 Mbps hızına sahip Google Fiber'i Bilmeyen Kaldı mı ?


Google, her yıl onlarca muhteşem ve büyük projelere imza atıyor. Google'in  30 Mart 2011 Yılında başlattığı ''Google Fiber'' projesi halen devam etmekte.


  Peki Google Fiber Nedir ? Google Fiber deneysel bir Internet sağlayıcısıdır. Belkide Dünya'da ki en hızlı Internet sağlayıcı... Bağlantı hızı 1 gigabit/saniye yani 1.000 Mbps hızına sahip bir Internet.  Yani bir oyunu Internet üzerinden saniye veya dakikalar içinde indirebilirsiniz. Veya'da bir HD filmi. Şuan ki kullandığımız Internet'ten 100 Kat daha hızlı olan Google Fiber şuan sadece 3 Şehir'de kullanılabilir durumda.  Bu şehirler ise; Kanas City, Provo ve Austin.  Kendi


Internetini ve Google Fiberi karşılaştırmak istiyorsan Tıkla!


Türkiye'ye ne zaman gelecek ? Google Fiber'in Türkiye'ye gelme olasılığı olsa bile bize çok uzak. Aşağıda'ki gördüğünüz görseller bunu açıklayacaktır.

  Adsız  Adsız  
  Google Fiber İçin Üç Farklı Paket Google Fiber'in 3 farklı paketi mevcut. Bunlar Stroge (Depolama), Network (Çoklu ağ[Wifi]), ve Tv Paketi. Depolama paketi,  1 Terabaytlık bir hafızaya sahip. Bilgilerinizi, videolarınızı vs. hızlı bir şekilde yani Google Fiber farkıyla depolayın. Network, yani Wifi, Google Fiber'in Network paketi sayesinde 3x3 MIMO anten ve çift eş zamanlı kablosuz Internet ile ister telefonunuzdan, ister tabletiniz'den hızlı bir şekilde Internete bağlanma fırsatını yakalayın. 802.11a/b/g/n sayesinde'de ethernet portu ile Internete bilgisayarınızdan'da bağlana bileceksiniz.  TV Paketi ise, size bir çok filmi EN HD bir şekilde sunmaktadır. Yani Google Fiber TV paketi sayesinde istediğiniz filmi, takılma olmadan en yüksek kalitede rahatlıkla izleyebileceksiniz. Ayrıca TV paketinde 150 Tane HD kanal bulunmaktadır.

  130312_TECH_GoogleFiberBoxes.jpg.CROP.article568-large   feature-wifi-box


  Fiyat Konusuna Gelince...


Bu paketlerin fiyatı o kadar'da pahalı değil. Türkiye'de ki Internet fiyatlarına bakarsak Google Fiber bizelere ucuz gelecektir. Tabii Türkiye'ye gelince fiyat artış gösterir mi bilinmez.  

  • Internet ve TV paketi Aylık $120
  • Sadece Internet paketi ise Aylık $70
  Fiyat konusunda ayrıntılı bilgi için tıklayınız. Resmi siteye gitmek için tıklayınız Kendi Internetini ve Google Fiberi karşılaştırmak istiyorsan Tıkla!     Google-Fiber-_0  


Google Fiber'in Internet trafiği için yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.


google-fiber-service-with-new-gigabit-network-in-kansas-city

Bu yazı ilk olarak Extraoyuncu.com'da yayımlanmış, daha sonra blog siteme eklenmiştir.
Admin

I'm just a beginner blogger who tried to learn things related to coding which always appears in front of the eye


EmoticonEmoticon