defersite

Tasarımcıların İşine Yarayacak İnternet Siteleri

Hisource.net

Hi Source, tamamen Türkçe alt yapısıyla Türk kişiler tarafından kurulmuş tasarımcının işine yarayacak bir portal. Nadir ve ücretsiz temalar, tasarımları ve vektör dosyalarının barındırıldığı kaliteli ve çöplük niteliği taşımayan geniş içerikli denebilir. Daha yeni açılmasına rağmen ilgi oldukça büyük! ayrıca tamamen ücretsiz oluşu ve davetiye kodu ile üyelik alması büyük bir ayrıcalık. 

Davetiye kodu almak isteyenler ne zaman olursa olsun "emrekendirci63@hotmail.com" adresine mail atabilir. :) 


Freebiesbug.com

Freebiesbug.com
Freebiesbug içinde birçok kaynak bulunduran ücretsiz bir kaynak sitesidir. PSD, vektör, ikon, tema, UI kit ve daha birçok şeyi bu sitede bulabilirsiniz. 

Freepik.com

Freepik.com
Freepik, içinde aynı Freebiesbug gibi birçok kaynak barındıran bir sitedir. Freebiesbug'dan farkı ise arşivinin çok daha geniş olması. Her amaca hizmet eden birşey bulmak bu sitede mümkün.

Xoo.me

Xoo.me
Xoo ise mutlaka bilmeniz gereken bir diğer ücretsiz kaynak sitesi. Oldukça geniş bir arşive sahip olan bu sitede aramadığınız kadar ücretsiz PSD, veltör, ikon, UI kit bulunmakta. Hatta kendi çalışmalarınızı dahi ekleyebilirsiniz.

All-free-download.com

All-free-download.com
All-free-download benim favori sitelerimden biridir. Bu sitede yok yok. Ücretsiz vektörler, PSD'ler, temalar, ikonlar, yazı tipleri, stok fotoğraflar, duvar kağıları ve daha ne ararsanız herşey bu sitede.

Unsplash.com

Unsplash.com
"Ben tasarımcıyım" diyen hemen hemen herkes bu siteyi biliyordur. Bilmeyenler ise bu güne kadar ne iş yaptıklarını düşünmeye başlasın. Unsplash her 10 günde 10 yeni fotoğraf paylaşan bir stok fotoğraf sitesidir. Candır, mutlaka bilinmelidir.

Pixabay.com

Pixabay.com
Pixabay, içinde ücretsiz stok fotoğraflar, vektörler ve illüstrasyonlar barındıran bir sitedir. Tamamen ücretsiz olarak hizmet eden bu site 520 bin adet kaynağı içinde barındırıyor. Oldukça geniş bir arşive sahip olan bu siteyi notlarınız arasına almayı unutmayın.

StockSnap.io

StockSnap.io
StockSnap, aynı Unsplash gibi stok fotoğraflar paylaşan bir sitedir. Sürekli güncel fotoğraflar ile arşivini genişleten StockSnap iddialı stok fotoğraf sitelerinden.

TheStocks.im

TheStocks.im
TheStocks içinde birçok ücretsiz syok fotoğraf sitesini barındıran bir sitedir. Bu site sayesinde Pixabay, Stocksy, ve Unsplash gibi birçok ünlü stok fotoğrafı sitesini tek pencere altından görüntüleyebilirsiniz.
İçerikler "Hi Source" dışında http://ofpof.com/ üzerinden alınmıştır.
Admin

I'm just a beginner blogger who tried to learn things related to coding which always appears in front of the eye


EmoticonEmoticon